för dig ska jag göra det tusen gånger om

Hej kompisar!
Idag hade jag TERMA på jobbet, det är en utbildning i hur man förebygger och agerar i våldsamma situationer för att minimera skaderisken både för en själv och för patienten. Jag tycker det är roligt att gå olika utbildningar på jobbet, men ibland känns det lite långdraget, speciellt idag när jag mådde illa hela förmiddagen då vi hade teori och sen på eftermiddagen när jag äntligen mådde bra så kunde jag bara vara med på hälften av de praktiska övningarna för att jag inte skulle riskera att skada bebisen eftersom det var en del lyft och sånt som man inte bör ägna sig åt när man har en knodd i kistan.
Och på tal om knodd, imorgon går jag in i vecka 15, det vill säga första trimestern är avklarad! Imorgon ser det ut såhär i gravidappen:
Fredrik väntade på mig utanför jobbet för han hade varit hos sin familjeläkare och tagit blodprov för att han mått så dåligt på sista tiden, och han är sämst i världen för han skrämde mig och sa med sorgsen röst att doktorn misstänkte skelettcancer. Jag skrek och började nästan gråta men så började han skratta, INTE kul att skämta om, jag blev ju livrädd! I alla fall hade vi sällskap hemåt. Det blev nachos till middag (nu tänker ni att vi bara äter texmex här hemma men det var bara för att vi fick mersmak i söndags, innan dess måste det ha varit säkert två månader sedan vi åt något sånt). Det sista vitrinskåpet har även blivit hämtat nu så nu har vi blivit av med dem.
Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att titta på The Big Bang Theory innan jag går sista promenaden med hundarna och sedan går och lägger mig.
Hejdå kompisar!

I'll run away with you

Hej kompisar!
Idag har vi bara slöat, legat i soffan nästan hela dagen och bara kollat på tråkiga repriser på TV.
Fredrik fick myspolaren nummer ett som sällskap!
Sen gjorde vi ett försök till att göra något bra av dagen genom att annonsera om saker vi ska sälja inför flytten (som ju går av stapeln i mitten av december).
Det går himla fort att bli av med sakerna för det är redan en som hämtat vårat piano samt en som hämtat två piedestaler, har även fått massa svar från folk som är intresserade på våra två vitrinskåp som förmodligen försvinner imorgon båda två, så det är ju toppen!
Vi gjorde även revolt mot samhället och åt fredagsmiddag trots att det är söndag, för visst hör väl tacos hemma på fredag egentligen? Men det smakade lika gott trots att det var "fel" dag.
Nu ska vi återgå till soffan i hopp om något trevligt att titta på.
Hejdå kompisar!
RSS 2.0